Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy egy 17 éves jópasi " fél " egy 15 éves, kicsit visszahúzódó lánytól?

Figyelt kérdés
Ez egy alternatíva. Nem köszön, nem ír, mégis szemezik. NEm tudom mi lehet a gond.
2011. máj. 9. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez mondjuk jogos, mert ha ronda vagy, mint az első és második világháború együttvéve akkor nem csoda, de dobj fel egy képet, h megmondjuk...
2011. máj. 10. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk a "jópasi" is lehet visszahúzódó...

Amúgy Jedlikes vagy?

2011. máj. 10. 20:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Mi az a Jedikes?

Egyébként ha elolvastátok volna amit írtam, akkor láttátok volna azt is, hogy ő! szemez velem, ráadásul nincs mint lepattintson mivel rá sem másztam. Azt várom, hogy ő lépjen. :) de úgy érzem már nem is nagyon érdekel.

Ja és csak úgy mondom, hogy még nála is szebb vagyok, csak még nem vagyok tisztában az érékeimmel, de kezdem felfedezni őket és kibontakozok lassan. :P Huppsz lehet ez nagyképűség volt, de ez van. :D

Köszi a válaszokat. :)

2011. máj. 10. 21:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja vagy úgy : Jedlik .. tehát gondolom Jedlik Ányos sulira gondolsz. Am. nem vagyok az. :D
2011. máj. 10. 21:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyébként utolsó talán tényleg úgy van ahogy mondod. Ezen már én is gondolkodtam, hisz suliban sem hallom sosem a hangját mint pl. a legjobb haverjáét. Tőle zeng a folyosó. Tehát attól még, hogy nagyszájú a baráti köre ő még lehet csendes. De mégis akkor hogyan szedte fel az előző csajait ? Bár azok szerintem inkább rámásztak. De milyen fiú az aki várja, hogy a sült galamb a pocijába repüljön ?
2011. máj. 10. 21:53
 16/16 Imre777 ***** válasza:
Bár mi lehet!
2016. aug. 29. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!