Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók is lehet a fiú és a lány között ''nyelves csók''?
Hát az amerikai romantikus filmek azt sugallják, hogy az első randin kertkapuban elköszönős jóéjtpuszi az arcra csókot kell adni. Hogy ti mit tesztek az csak rajtatok múlik, vagy a pillanat heve dönti el.
Miért ne lehetne nyelves csók? Szabad emberek vagyunk, azt teszünk, amit szeretnénk.
Ugyanakkor jó az önmegtartóztatás, jó egy olyan csók, vagy puszi, amiből kiderül, hogy akartok-e még randizni, kívánjátok-e egymást, stb., és utána ott a várakozás heve a következő randira, abban a szellemben, hogy ott talán további jó dolgok történhetnek, pl. az első nyelves csók.
A nyelves csók nagyon intim, úgyhogy azt mondom: ha tudtok önmegtartóztatni ne legyen, hagyjátok a második randira, ha nem tudtok, akkor legyen, semmi baj nem lesz belőle.
persze hogy lehet. + attól hogy az eleje sima csók még átvághat a végén nyelvesbe :)
am az én első csókom is nyelves volt :)
Nekemis nyelves volt az első :D
Én azt hittem sima lesz de a srác elég rámenős volt, meg is lepődtem rendesen, de így csak jobb volt ;)
Szóval simán lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!