Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért kéritek el egy lány számát ha nem hívjátok föl?
„Az utolsó válaszolónak azért elmondanám h én soha nem hülyítem a fiúkat csak akkor megyek el velük valahova ha tetszik és ha a randi alatt mégse lenne jó akkor a végén megbeszéljük h ok akkor ezt hagyjuk és nem fogom tovább nyüstölni.”
Ja persze, te vagy a kivétel, meg a több tucat másik csaj, aki ide ír. Én sem teszek ilyet, sose lennék ilyen stb. Persze.
„Am meg senki nem kérte h sajnálj csak feltettem egy kérdést mert ugye bár ha én fiú lennék csak akkor kérném el egy lány számát ha tetszik szal kedves utolsó kicsit visszanyalt a fagyi de mind1”
Megkaptad a választ, de úgy látom nem nagyon teszik. Szerintem meg nagyon nem nyalt vissza a fagyi, mert te egy hipotetikus mondattal vágtál vissza, ha én fiú LENNÉK címmel. Nekem meg ha áramszedőim lennének, villamos lennék. De nem vagyok az, mint ahogy te sem vagy fiú, így nem tudhatod mennyi szarságon kell keresztülmennünk a sikerért, még a legvonzóbb pasiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!