Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk miért kéritek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért kéritek el egy lány számát ha nem hívjátok föl?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Lányok, ti miért jöttök össze olyan férfiakkal akikről tudjátok hogy eltart titeket, de csaj szexre kelletek nekik?
2011. máj. 8. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok :egyébként meg lehet hogy csak nem volt ideje rá, ti lányok szerettek mindent túllihegni, meg mindenben logikát keresni, közben a lányok 90%ának a vislekedésében nicnsen logika...
2011. máj. 8. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Most nagyképű leszek, de ez az igazság. Szórakozóhelyen egy éjszaka elkérek 4-8 telefonszámot, általában a jobbakat hívom csak fel.
2011. máj. 8. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Részegen összeszedsz 8 számot, aha, és másnap biztos emlékszel melyik számhoz melyik arc társul...
2011. máj. 8. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Alkohol nélkül bulizok, illetve tudatosan csajozok. Teljes névvel mentem a számokat, másnap megnézem Facebook. Nem kell elhinni persze.
2011. máj. 8. 21:59
 6/12 anonim válasza:

1. udvariasság

2. csak úgy

3. olyan részeg vagyok hogy azt sem tudom mi van

4. mert a telefonkönyvben nem szerepelsz

6. ez a kaszás listálya

7. mert elhagyta a régi számod

8. fel akart hívni csak elhagyta a számod

9. új számod van

10. mert úgy sincs más dolga.........

Remélem kielégítő volt a válasz.

2011. máj. 8. 22:06
 7/12 anonim válasza:
kihyagytam az 5. ő sem tudja.. csak hogy hülyítsen
2011. máj. 8. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

És ti miért hívatjátok meg magatokat egy piára, ha nem akartok semmit sem?

Amúgy meg a lehetséges válaszok:

- részegség

- nem is kérte, te adtad önként

- talált közben egy sokkal jobb csajt és téged már nem éri meg felhívni

- jó dolog felvágni vele a haverok előtt

2011. máj. 8. 23:41
 9/12 anonim ***** válasza:
ugyanazért amiért a lányok azt mondják, hogy jól éreztem magam, de azért mégse...
2011. máj. 9. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:

De irigylem a csajokat, hogy ez a legfőbb bajuk, hogy elkérte a srác a számát és nem hívta fel.

Gondoljatok bele az milyen, amikor a sokadik randi után benyögitek, hogy legyünk barátok, te is csak azt akarod stb. Vagy, amikor mindent megteszel, hogy jó programot szervezz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat és csak húzzátok a szátokat, de nem nyögitek ki, hogy mi a bajotok. És közben megy az anyagi és érzelmi lehúzás. Úgyhogy bocsáss meg, de nem foglak sajnálni azért, mert nem hívtak fel.

2011. máj. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!