Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rossz csalódni egy lányban?
Na akkor annyit még hozzá tennék, hogy az ilyen kommentekre ne reagáljál, mert ezeknek negatív kritikát nem lehet megfogalmazni, hiába jogos is, mert vérig sértődnek.
Nő szájából nem fogod azt hallani soha, hogy "neked van igazad", vagy, hogy "ne haragudj",látod most is minden meg van magyarázva.
Valamit fel is hozol utolsó tahó bunkó leszel.
Csak te lehetsz a hibás, most is te vagy meg az is leszel.
Épp ezért bőven elég az, ha addig foglalkozol vele, míg meg nem szúrod aztán mehet a fenébe, persze utána csodálkozik, ha le van sz*arva a feje.
Tudod mi a poén? Én a múlt hétvégén ugyanígy jártam egy sráccal... akkor most én is vergődjek, hogy minden pasi egy szemét féreg?
Tudom, hogy ez most szörnyű érzés, mert én is csalódott vagyok és nagyon megbántott. Nem ezt vártam, nem érzem fairnek és nagyon fáj, hogy még csak nem is értem mi történt, ha egyszer nem ilyennek ismertem meg... de ettől nem szeretem kevésbé. ettől még nem múlik el a sok jó benne, amit megszerettem, és mert ember, igenis tévedhet. Nem ettől lesz hülye bunkó, egy utolsó paraszt, aki csak megvetést és utálatot érdemel.
Nyilván mindent felülértékeltem és hagyom a dolgot. De nem engedhetem meg magamnak, hogy ezért a csalódásért lesüllyedjek arra a szintre, amit eddig megvetettem. Ettől nem lett minden pasi bunkó, akiket csak ki kell használni, részben magamat is okolhatom, amiért nem voltam határozottabb (azért te is a kis seggeden ültél két végi ,ahelyett, hogy megmondtad volna neki, hogy mit érzel). Azt tudom tanácsolni, szedd össze magad és ne általánosíts, mert azzal csak te jársz rosszul - ugyanis mindig az ilyenekből lesznek az idegbetegek, egyedülálló ötvenesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!