Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ismerkedés elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ismerkedés elején rákerestek a fiúra közösségi oldalakon? Mit szóltok ha sehol nincs fent?

Figyelt kérdés
Légyszí írjatok életkort is, köszönöm!
2011. máj. 8. 20:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem 3 ismerősöm van akinek se facebookja, se myvipje, se iwiwje pedig nem nyugdíjas korúak, 20-22 évesek. Ebből egyik abszolút nem gépezik pedig van gépük, a másik gépezik, netezik csak nem érdekli az fb és hasonló dolgok, a harmadiknak nincs számítógépe és nem is akar venni.

Egyik volt osztálytársamat nem rég láttam fb-n, eddig még myvip és iwiw se volt neki.

2011. máj. 8. 20:27
 12/19 anonim ***** válasza:
én sem vagyok fenn egyik oldalon sem. régen iwiwen voltam de letöröltem magam már jópár éve. nem tudom mért gáz ha valaki nem használja ezeket. abszolút nem izgat a téma. 22L
2011. máj. 8. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagy baromságot ír itt egy két ember....

Városban lakom, stréber se vagyok, civilizáció is van, netem is van, netezek elég sokat egy nap.

Nincs se iwiwem, se myvipem, se faszbukom...

No facebook, no life stb...

Pont ezért nincs nekem, ma már minden erről a fosról szól, e körül forog a világ. Sok idióta hülye ember ott éli le az életét.

Mi olyan fura ebben, hogy valakinek nincs erre szüksége?

Mielőtt jönnének azzal, hogy magányos lúzer, akkor mondom, hogy több mint 5 éve van barátnőm, és ő sincs fent egy közösségi oldalon sem...

2011. máj. 8. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
ja 20F voltam.
2011. máj. 8. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:

20:41-es, abszolút egyetértek veled, a közösségi oldalakon való részvétel tipikus birka-effektus, és nem is veszélytelen.

33/N

2011. máj. 8. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem könnyebbséget jelet az ismerkedésben a tagság, ki tudsz alakítani a belsőjéről egy képet például a hozzászólásai alapján. Én is le szoktam "ellenőrizni" a srácokat ismerkedés előtt, viszont jártam már úgy, hogy nem találtam. Ez tényleg bosszantott, hogy nem tudok róla semmit és még jobban vonzott a kíváncsiság miatt. :D"

Ez egy nagy baromság. Az ilyen hülye oldalara úgyis a legjobb és legelőnyösebb képeit fogja feltenni az ember. Nyilván senkinek sem lesz a mappájában olyan kép, amin részegen ledobják a buszról, vagy olyan amilyen influenzás és folyik az orra. Bár amilyen degeneráltak egyesek, simán elhiszem, hogy ilyen is van, mert akad olyan, aki szerint ez menő. Néhány soros hozzászólás alapján pedig nem lehet senkit sem megismerni, azt meg főleg nem, hogy milyen ember, mert ha akar valamit az illető, nyilván a legjobb képet fogja festeni magáról. Myvipen sose voltam fent. Az iwiwet is csak a kvíz játék miatt használom, hogy a csúcsra törhessek, amúgy pont leszarom. F.szbúkon sem vagyok fent, pedig mindenki nyaggat miatta, de nem érdekel. És annak ellenére, hogy nem vagyok fent ezeken a szarokon, igen is létezem. És mélységesen fel vagyok háborodva azon, hogy minden erről szól és ha valaki nem követi ez a hülye divatot, akkor biztosan barlangban él, vagy hülye, sőt nem is létezik. Normális ember nem hagyja, hogy a facebook irányítsa az életét, mert fordítva kéne, hogy legyen. Annyira meg jó, hogyha egy csaj azon kiakad, hogy nem vagyok tag és ezért nem akar semmit, akkor legalább az elején rájövök, hogy nem éri meg foglalkozni vele és mehet a francba lájkolni.

2011. máj. 8. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:
én magas ívből sz*rok ezekre, azért nézzen mindenki magában, elég gáz, h itt tart a világ, h kinek milyen mellmutogatós/menőcsávós képe van. és mindenkit ez izgat a legjobban, hogy milyen hülye képei vannak magáról. Mindegyik beállított pózkép..ez nem a valódi embert takarja.
2011. máj. 8. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:

1. A facebook is hasznos ha valaki ésszel csinálja->beszélhetsz haverokkal(nem drága telefonon), egy perc alatt választ kapsz, ha elfelejtetted a házit, sok programról ott értesül az ember.

2. Az embertelen mennyiségű picsogás, na az már ártalmas; Ha valaki nem tud a nélkül élni, ott már gáz van.

Arany középút

2011. máj. 8. 22:05
 19/19 anonim válasza:
Nem gáz nem facebookon meg hasonlókon kell életet élni meg lájkolgatni,ha értelmesen csinálod jó ha van , probálj meg vele beszélgetések stb alapján megismerkedni
2011. máj. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!