Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy férfi bevallja az érzéseit?
"Az első barátnőmnek mindig bevallottam mindent. Mi volt a köszönet? Hazudott, megcsalt, elhagyott.
A következő barátnőmmel állandó jelleggel fölényes voltam. Oda volt értem.
Tehát nem a barátaimmal foglalkozok, ha kapcsolatról van szó."
hmmm... hát én elmondtam barátnőmnek, hogy mennyire szeretem és minden egyéb "nyálas dolgot" is, mert nagyon szerelmes vagyok. Közöltem vele az ilyen elméteket is amit bemásoltam, a válasza az volt hogy őt ne hasonlítsam más csajokhoz, nincs még egy olyan mint ő és nevetséges hogy azt gondolom hogy az őszinteségemből hátrányom származna :)
nah majd meglátjuk :)
Igazad van, és a lányoknak is igaza van, hogy ne hasonlítsuk őket máshoz.
De ennek ellenére az az első kapcsolatom annyira kikészített, hogy nem hagyom magam újra annyira szerelmesnek lenni. Talán hiba, és majd egyszer megváltozik ez, de még jó ideig én szeretnék lenni az a fél, aki kevésbé szeret.
Én nő vagyok, de én nem tudnék mit kezdeni egy fölényeskedő, érzelmeit ki nem mutató férfival.
Kérdező! Szerintem örülni fog neki a lány!:)
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!