Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy csúnya fiú is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy csúnya fiú is bókolhat nektek?

Figyelt kérdés
vagy csak akkor esik jól, ha egy szépfiú mondja?
2011. máj. 8. 07:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Bókolhat, persze.

De azt ne felejtsd el, ha csúnya fiú vagy (értsd, nem tetszel annak a lánynak) és bókolsz akkor előbb utóbb zavaró lehet a lánynak, és lehet leállít majd.

2011. máj. 14. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze h bókolhat!Nekem speciel ugyanolyan jól esik mintha egy úgymond szépfiú mert ő is fiúból van és tetszek neki!A másik meg nem láttam még igazán csúnya fiút!Viszont rengeteg átlagosat aki csúnyának érzi magát!Pltesóm is a patik miatt pedig tök helyes ő is!Egy kis edzéssel meg ha rendes vagy tudod elleznsúlyozni a dolgot!Itt nem a kondizós gyúrásra gondolok otthon is lehet súlyzó nélkül is rendszeresen sportolni csak pár gyakorlatnak utána kell nézni és magaddal is elégedettebb leszel!Én spec .lány vagyok de itthon néha néha szoktam lépcsőzni,hasizmozni,női fekvőzni,vádlizni mert különben nagyon lassan ugyan de elkezdenék hízni a kis termetem széles vállam szélescsípőm miatt!Egy kis mozgás mindenkinek jót tesz hidd el picit izmosodsz magaddal is elégedettebb leszel nem azért kell h sok csaj odáig legyen érted!
2011. máj. 14. 16:32
 13/15 C$aK EgY LaNy ***** válasza:
47%

bokolni bokolhat de ra se figyelek ...

meg se hess de viszpnt ha jol nez ki akkor jo erzes fog el :D

2011. máj. 14. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze, mindenképp jó érzés, sőt, ha egy jóképű bókol, már majdnem rosszul is érzem magam, mert azt gondolom, hogy biztos azt gondolja, hogy ennek a csajnak ugysem mond más szépeket, na akkor essen hasra, mert én "megszánom" pár kedves szóval.

Szóval ha egy "csúnya" bókol, jobban elhiszem, hogy öszinte, mint egy szépfiuról.

2011. máj. 14. 17:02
 15/15 C$aK EgY LaNy ***** válasza:

17:02

van benne valami ...

2011. máj. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!