Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha nem veszi észre valaki hogy semmi esélye?

mindkettő. kellesz neki és hülye.
amúgy szerintem ez szánalmas :S

hát figyelj.
nekem van egy osztálytársam akit egy pasi 1 éven keresztül nem tudott lekoptatni. többször elmondta neki hogy NEM, bunkón is, kedvesen is, mindenhogy. és a csaj még akkor sem ábrándult ki belőle, amikor a pasi összejött az egyik barátnőjével...
mondjuk sztem nem is komplett a csaj.
ne foglalkozz vele (első voltam am)

én kettőből fel szoktam fogni, pedig nehéz a felfogásom ilyen téren. szóval nagyon kellesz annak a szegény csórónak!
vagy nagyon tudja, hogy mit csinál vagy tényleg egy irtózatos nagy balfa*sz...

NEM BALF@SZ,ÉS NEM SZÁNALMAS,szimplán csak szerelmes.
Szakíts meg Vele végleg minden kapcsolatot,és akkor Ő sem fog szenvedni (sajnálom azért),meg Te sem bosszankodni.
Egyébként átérzem a helyzetét,nagyon fájó tud lenni a reménytelen szerelem.Nem biztos,hogy valaki bolond azért,mert próbálkozik,inkább csak képtelen feldolgozni az elutasítást és a kudarcot.Ezért kell ellöknöd magadtól úgy,hogy többé keresni se tudjon,csakis ez segíthet Neki felejteni.
Amúgy pedig gondolom,panasznak szántad a kérdést,de nekem átsüt a soraidból a dicsekvés és az önteltség is.
Kedves 23:43 ez nem dicsekvés,azért tettem fel a kérdést mert már nem tudom hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel.
A kapcsolat megszakitás renden is lenne ha más helyre járnék szorakozni,de miatta nem fogom az életem megváltoztatni,és csak reménykedni tudok hogy egyszer elfelejt.

Hülye kicsit, de nagyon beléd van "zúgva". Szerintem próbáljátok ki, hogy megy-e együtt, s ha nem, akkor ő is belátja. Ha meg össze jön a dolog, s neked is tetszik késöbb, akkor szerencsétek volt.
Mindenkinek van esélye, csak nem biztos, hogy pont annál, akibe bele van esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!