Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam sétálni? Vagy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Elhívjam sétálni? Vagy nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy srácba,eddig csak haverok voltunk,de mostanába egyre többet beszélünk,de sajnos csak facebook-on meg msn-en...és szóval el akarom hívni sétálni,de nem merem,mert félek hogy azt hinné hogy randizni akarok,és ezért nem beszélne velem :S de hameg nem hívom el,akkor megint csak rossz lenne mert milyen gáz már,hogy csak msn-en beszélünk,de élőbe meg nem :S szerintetek hívjam el sétálni vagy inkább ne?! :SS

13L

2011. máj. 7. 16:29
 1/5 anonim válasza:
sztem nyugodtan hívd el!megmondod/megkérdezed neki hogy -"lenne kedved sétálni velem egyet *xy* helyen és ha jól sikerül minden vagy elfogadja a meghívást akkor hidd el nem fogod megbánni!!!!;D(vagy pesszimista gondolkodás ha azt mondja hogy nem akkor se bánd mert volt bátorságod megkérdezni és ez önbizalmat fog adni)de ezt úgy vedd tanácsnak hogy én 13 éves vagyok csak :D
2011. máj. 7. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
jájj fújj nagyon ciki juj nehogy mert még nem állna szóba vele juj -.-'
2011. máj. 7. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:

első: köszii :D

második: ...erre ink nem mondok smmit xd értelmesebb válaszra számitottam ;)

2011. máj. 7. 16:52
 4/5 hümi ***** válasza:

az első megmondta a frankót :D

..de azért várhatnál egy kicsit hátha ő is ezt tervezgeti, ha msnen van téma, tudtok dumálgatni akkor élőbe is kéne lennie.. Na talira fel! :D és ha nemjön össze a sráccal ne bánd még fiatal vagy és sok srác van a világon : )

2011. máj. 7. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
hát jó,csak sztem elégg gáz hogy bnőméknek van pasijuk,nekem meg teccik de még csak élőbe se beszélünk :S
2011. máj. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!