Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondta azt, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta azt, hogy ne nézzek rá?

Figyelt kérdés

Van egy fiú haverom, az egyik beszélgetésünk alkalmával azt mondta, hogy ne nézzek rá. Meglepődtem, de tudomásul vettem, azóta úgy beszélgetünk, hogy nem nézünk a másikra. Vagyis én nem nézek rá, hogy Ő is ezt tesz-e azt nem tudom.

Miért kérte ezt tőlem?

2011. máj. 6. 22:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Össze jönnék vele, ha tehetném.
2011. máj. 9. 21:39
 12/15 anonim válasza:
nézz bele jó mélyen a szemébe. ott találod a választ a akérdésedre.
2011. máj. 11. 18:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Belenéznék én, de nem tudok, mert abban a pillanatban, hogy találkozik a tekintetünk elfordul. :/
2011. máj. 11. 18:36
 14/15 anonim válasza:
akkor ugrálj előtte, és próbáld a fejed közel tenni az ő fejéhez. remélem érted mire gondolok. :D
2011. máj. 11. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!