Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jajjaj, mi történik most?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jajjaj, mi történik most?!

Figyelt kérdés

Szóóóval.. egy pár hete ismerkedek egy sráccal, évfolyamtársam, és nagyon jól elbeszélgettünk az utóbbi pár napban, viszont van barátnője 2 hónapja.. nem tudom mennyire komoly, meg eleve, én nem is akarok közéjük állni,tehát nem engedem,hogy a beszélgetés túlmenjen a határon, de mégis látom, ahogy beszél velem,hogy szimpatikus vagyok neki, és keresi a társaságom, ha msn-re jön,azonnal rámír, és nagyon jól elbeszélgetünk.. jövőhéten lesz egy buli majd, most érettségiztünk le mindketten, arra is írta,hogy na majd megünnepeljük meg táncolunk egyet .. húha, nem tudom mit gondoljak. a barátnőről sosem beszél egy szót sem.

szerintetek?

18/L

2011. máj. 6. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy jöttem össze a párommal h mindkettőnknek volt vkije, van h a szerelem tarol...
2011. máj. 6. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp bejössz neki. viszont azt hogy mi fog történni, lehetetlen megjósolni. véleményem szerint (és az alapján amit leírtál) azt gondolom, hogy téged jobb választásnak tart a jelenlegi barátnőjénél és csak idő kérdése míg ez ténylegesen rögzül a fejében. :)

20/f

2011. máj. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!