Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet egyre kevesebb szőke, kék szemű férfit "találni"?
Tipikusan ők az eseteim, viszont egyre kevesebb ilyen külsőséggel rendelkező embert látok (nőt is egyre kevesebbet).
Miért?
L, 19
Most abban, hogy a kérdező feltett egy ilyen kérdést, miért is kell azt gondolni, hogy csak a szőke, kék szemű férfiak kellenének neki?
Én is ezt találom "szépnek", ami minden esetben fent akad a szememen, de ez nem azt jelenti, hogy aki más színű hajjal rendelkezik, esélytelen. Pl. akibe valóban szerelmes voltam, barna hajú volt, és jártam fekete hajú sráccal is.
Amúgy észak felé tényleg többet találni, bár én nem tartom kevesebbnek őket, mert ugyan mihez képest. Én inkább csak azon "szomorkodom", hogy sok kis gyerek néhány évnyi szőkeség után rohamosan bebarnul.
Az én szüleim sötét barna hajúak( majdnem fekete haj ) tesóm én szőkék vagyunk ,kiderült dédi papám volt szőke hajú !:) nem minden esetben a szülő génjeit örököljük..:)
persze tipikus szőkék vagyunk fehér bőr , kék szem, szőke haj:))érdemes megnézni a felmenőket is !:)
Nekem is a Jamie Bower típus jön be, és valóban Mo-n nem hogy szőke kékszemű csinos srácból, de magasból is kevés van...
Pedig én is szőke kékszemű vagyok és nagyon fehér bőrű, de apukám német, ezzel együtt pl nekem sem jönnek be a latin, vagy barna típusú srácok.
Angliában, Skandináviában, Németben, Ausztria, Sváj, vagy USA-ban vannak bőven ilyen típusú srácok, férfiak.
De Magyarországra tényleg nem jellemző, vagy ritka.
Aki nem külsőségek alapján választ annak kívánok egy 100 kilós, rétinéger kisebbségit annak minden kulturájávál és érzékenységével együtt...
Hitler mindenkit gyilkoltatott, 90%-ba zsidókat, de mellette cigányokat, albánokat, délieket, lengyeleket, nekik mindegy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!