Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy összefutottam a suliban egy nagyon rendes lánnyal, aki az évfolyamtársam.

CSak egy helyen volt dolgunk, amugy sosem beszéltünk, csak ugy tudtuk, hogy ott vagyunk 1 suliban.

És valahogy úgy kezdtem érezni kb egy nappal utána, hogy nagyon szerelmes vagyok.

Előtte is azért megnéztem a szép lányokat, meg minden, de most valahogy úgy kezdtem érezni, hogy mindíg is ő volt az első, utolsó és az egyetlen, aki nekem nagyon tetszett(ik).

Szeretném elhívni mondjuk moziba, vagy valami, de sajna sosem találkozunk, nincsenek közös előismereteink, nem vagyunk túl közel fizikailag sem.

Ezzel csak az a gond, hogy még sosem csináltam ilyet, és mi van, ha nemet mond?

Bár tudom, hogy soksok generáció óta működik a dolog, de sosem tudnám kiheverni, hogyha véletlenül nem jönne el velem , vagy visszautasítana.

Ergo nincs vér a pucámban, és max 2 feles után merném beválllalni, de ez így nem teljesen jó dolog.

Szerintetek mit tegyek?

2011. máj. 5. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
mondd meg neki aztán lesz ami lesz. :D te legalább megteszed, ha megteszed. de ha igen légy magadra büszke.
2011. máj. 5. 09:16
 2/5 A kérdező kommentje:
CSak az a baj, ha nem tuti nem bírnám ki
2011. máj. 5. 09:18
 3/5 anonim válasza:
ha nagyon rendes lány akkor szerintem ha nem is tetszel neki meg nem is akar téged akkor sem olyan módon küldene el téged hogy azt ne bírd ki! talán ha nemet is mond akkor később megfog keresni, mert elgondolkozik rajta. :) szerintem mond el neki hogy tetszik neked. :D
2011. máj. 5. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem teszel valamit és itt tétlenkedsz elmegy az életed a mi lett volna ha szövegen gondolkodva .:P szóval légy bátor :) és próbáld meg
2011. máj. 5. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek csak barátkozzatok, keressetek közös témát, ismerkedjetek és ha már ez meg van akkor elhívhatod valahova.
2011. máj. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!