Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú a lány elé szalad, hogy kinyissa neki az ajtót, akkor szereti?
Ne húzzatok fel,nem hazudok!!Nem az ajtóban állt!!
Ja és figyeltem,hogy utána mikor jött mögöttem még visszament az épületbe,szóval....érdekes....
Attól függ milyen típus. Én pl. nagy részben a lányoknak át engedem az utat mert tanultam (és nem a szülőktől) illemet.
Ez a lehetőségek vannak:
-Udvarias
-Csak incselkedik
-Tetszel neki
Ezt ki lehet deríteni magadnak. Mások nem nagyon lehetnek.
Istenem, a nők mindig elméleteket gyártanak ha azt akarják hogy tetsszenek egy pasinak.........azért mert kinyitott neked egy ajtót, te már gyártottál egy olyat, hogy szeret. Gratulálok, csak ne csaláódj nagyot ha szimplán csak udvarias.
Figyi: látta hogy jön egy nő, odament (vagy szaladt, mindegy) hogy kinyissa az ajtót mert normális nem egy bunkó. Aztán visszament az épületbe. Mi ebben az érdekes hogy visszament?? Hát ő csak az ajtót nyitotta ki, nem akart utánad menni, persze hogy visszament. Miéárt is tartod ezt érdekesnek vagy egyáltalán figyelemre méltónak?
Ha udvarol azt észre fogod venni, mert egy nem hülye ajtónyitással fogja tenni hanem sokkal egyértelműbb jelekkel.
ekeke: Nah, még egy bunkó. Elég igénytelen családod lehet, ha neked ezt így tanították. Én nem vagyok egy nyálas, sznob alak, (hosszú haj/bőrkabát/bakancs)de attól még alapvető, hogy kinyitom az ajtót egy lánynak. Ha még ezekkel az alapvető dolgokkal se vagy tisztában, elmondanád nekem mire épül a "jellemed"?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!