Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogy mutatjatok be a szuleiteknek az uj baratotokat?
Még nem volt barátom, de majd ha lesz, egyszerűen szépen beadagolom. Először, csak elmondom, hogy ismerkedek egy fiúval, aztán, ha összejöttünk néhány hét múlva (kell egy kis idő, hogy biztos legyen) elmondom, hogy együtt vagyunk. Aztán idővel (max. 2 hónapon belül), elmondom a szüleimnek, hogy szeretném bemutatni nekik a barátomat, mikor hívhatnám át hozzánk. Amikor eljön a barátom, bemutatom a szüleimnek, hogy Ő X a barátom, ő pedig az anyukám, Y, ő az apukám Z. A többi már jön magától szerintem:D
16/L
istenem, ezen most mi a kérdés?
elhívod hozzátok és bemutatod, aztán pertuivás és hajnalig dínom-dánom
nekem elég fura volt előtte, ugyanis elég fiatal vagyok (13 éves múltam) és a szüleim nem nagyon örültek annak, hogy van barátom. de nem érdekelt, elhívtam és szerencsére a barátom nagyon kedves fiú, szóval nem volt gond, szimpatikus volt a szüleimnek. az egész annyi volt, hogy átjött hozzánk, bemutattam őket egymásnak. ilyenkor nem túl jó, ha elvonulunk egyedül a szobába, inkább beszélgessenek. így nagyon megkedvelték egymást, azóta is többször jön hozzánk.:)
csak ne izgulj és jól fog menni...:)
Nálam úgy volt, hogy amikor leléptem otthonról ugye megkérdezték, hogy hová megyek...akkor mondtam, hogy találkozok valakivel. Mivel így mondtam egyszerre levették, h. hímnemű az illető:D Szóval azzal már tisztában voltak, hogy találkozgatok valakivel. Aztán egyszer kint voltunk a ház előtt, anyuék meg épp jöttek haza. Nem kellett bemutatni őket egymásnak, bemutatkoztak maguktól:D Apuval kezet fogott: szevasz xy. vagyok-jó napot xy vagyok:D Anyut meg lecsókolomozta, szóval ennyi volt a bemutatás, bemutatkozás. Akkor nem, viszont később mikor már jött hozzám dumálgattak is, így ismerték meg jobban.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!