Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez mit jelent nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés
Van egy lány az egyetemen, akit csak látásból ismerek, általában rám szokott nézni, ha szembe jön, de egyszer úgy rám mosolygott, hogy nem nagyon lehetett félreérteni. Illetve lehet, hogy mégis: lányok szoktatok csak kedvességből is mosolyogni, vagy ez azért mindig jelent valamit?
2011. máj. 3. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Az hogy h*lyén nézel ki.
2011. máj. 3. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze mosolygunk kedvességből, de olyanra soha aki még csak nem is szimpi!! :D
2011. máj. 3. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
:D:D jelenthetné az előzőt, de de azért nem valószínű :D inkább tetszel neki
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja amit előző mondott, bár lehet nem hülyén néztél ki hanem hülye csak simán hülye voltál.
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha nézni is szokott,és "úgy" mosolygott rád,akkor biztos jelent vmit:)

Én 2 esetben szoktam mosolyogni:

1.Tetszik az illető(ez gyakrabban előfordul)

2.Csak jó napom van,és mindenkire rámosolygok(ez ritkább)

2011. máj. 3. 18:09
 6/6 hümi ***** válasza:
Én elég sokszor szoktam mosolyogni ha azt mindenki félreértené akkor nem tudom mit csinálnék:D Lehet bejössz neki, de lehet az is csak, hogy jó napja volt..Kezdeményezz és kiderül :D
2011. máj. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!