Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek kevésbé szexi egy lány, ha rasztás a haja? 20/l
na számokat elfelejtettem, szóval utolsó előtti, kösz a választ, megnyugtattál.:D
utolsó, neked is köszi, de nem értem, miért kell oltani az előtted kommentelőt, szerintem is sokkal jobb rasztával szexelni. pláne, ha jó hosszú neki. nehéz elmagyarázni, de valahogy sokkal jobban beindít...
A kisugárzása indít be. Nektek az jön be és ezért az olyan pasikat részesítitek előnyben. Ezzel semmi baj, de a szex olyan dolog ami nem a haj függvénye. :)
A 14:59 est pedig nem leoltottam. Csak rákérdeztem, hogy miért látja így, a haja miatt meg mint tudjuk nem lesz valaki jobb az ágyban, nem azon múlik.
Csak a hozzászólása pont olyannak tűnt mint akinek van egy régi autója amire azt mondja ez a legjobb, közbe meg még sose ült másik autóban. Nincs viszonyítási alap így hülyeség bármit is kijelenteni. Csak ennyi. Lehet az egyik raszta jobban szexel mint egy nem raszta. De lehet a másik raszta nem olyan jó mint az egyik nem raszta.
Így nincs mit kijelenteni. :)
Na sok nagyokos! Bob Marley azt mondta,hogy bármilyen bőrszínnel lehetsz raszta. De igazi raszta csak akkor lehetsz ha a szíved tiszta!
Egyébként irtó szexi fiún is és lányon is a raszta haj kész vége! :D Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!