Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, szerintetek kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek kevésbé szexi egy lány, ha rasztás a haja? 20/l

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igaz, én nő vagyok, de azért elmondom a véleményem: jól néz ki, nekem is bejönnek a rasztás pasik, ha csak nézem őket.... de tényleg nem jó érzés simogatni, beletúrni, pedig az egy jó kis egymásnak esés alkalmával nagyon érzéki tud lenni :) Én is automatikusan bele akarok túrni a pasi hajába,mindegy, milyen hosszú, de az esik jól, ha pha, selymes haja van.... a raszta meg gondolom olyan mintha hajókötelet simogatnék :D
2011. máj. 3. 10:59
 12/25 anonim ***** válasza:

nekem a legjobb haverom és a legjobb barátnőm is raszta,szerintem nagyon jól néz ki,nagyon jól áll nekik,de nem jó megérinteni,és ha úgy alakul,h együtt alszunk és arcon csapnak éjjel a hajukkal az nagyon nem kellemes.

mellesleg hónaponta mossák és ápolt meg minden,nem büdös.

2011. máj. 3. 11:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. :) Rohadtul szexi tud lenni. :D
2011. máj. 3. 11:50
 14/25 anonim ***** válasza:
3%
Egyáltalán nem szexis. Normális gondolkodású fehér ember nem csinál ilyen frizurának nevezett förmedvényt. Csak az állatias négerek hordanak ilyen hajat, meg a sok igénytelen barmot, akik szerint ez divatos és menő.
2011. máj. 3. 13:19
 15/25 A kérdező kommentje:

az utolsó kommentelőnek: azt hiszed, csak a fekáknak lehet rasztájuk? nézz szét kicsit Keleten is...

nem beszélve arról, hogy miért is ne lehetne egy fehér embernek rasztája?

EZT NEM BŐRSZÍN DÖNTI EL.

az én hajam pedig nem berasztázott divatraszta, hanem igazi, magától lett ilyen.

mindegy, buta troll vagy, élj boldogan, már amennyire tudsz!

2011. máj. 3. 13:49
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

utolsóval egyet értek!

A MÁSIK!

ez semmi más csak utánzás!

Mindenki látta a tv-ben egyszer régen aztán idehaza is "divat" lett!

2011. máj. 3. 13:54
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
mi az, h magától lett ilyen? az épphogy még undorítóbb...nem mosod/fésülöd, hagyod, h belehulljanak a tetvek meg ilyesmi? :-O vagy hogy lett olyan magától?
2011. máj. 3. 14:18
 18/25 anonim ***** válasza:
hónaponta mossa xDDD
2011. máj. 3. 14:24
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is rasztám van,és még nem vettem észre,hogy emiatt kevesebben érdeklődnének irántam,sőt!

Vannak akik odavannak érte.És vannak a tudatlanok,akik azt magyarázzák,hogy nem lehet mosni,meg nem lehet szétszedni,meg igénytelen,stbstbstb....De ha elmagyarázom nekik,hogy ez nem így van,akkor már is más a véleményük.;)

És a raszta pasikkal a legjobb a szex :)

2011. máj. 3. 14:59
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

Figyelj kedves kérdező!

A válasz erre a kérdésre, hogy bizonyos embereknek bejön (nekem személy szerint nem).

Mindenki magának választja a stílusát úgyis lesz olyan akinek úgy fog tetszeni a hölgy. Nekem az egyenes hajú nők jönnek be. Szóval ez teljesen szubjektív én szerintem nem szexi, de hidd el sok pasi van akinek tetszik. :)

14:59 Te meg még rasztán kívül más pasival nem voltál mi?

Egy hajstílus dönti majd el, hogy ki a jobb az ágyban...

2011. máj. 3. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!