Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találkozhatnék ázsiai fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnék ázsiai fiúval?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, ők a gyengéim. Kérlek, vegyétek komolyan a kérdést, nagyon fontos lenne.
2011. máj. 2. 19:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, hogy időt szánsz rám. (Ki kellett volna írnom, hogy az ilyen válaszoktól kíméljenek.)
2011. máj. 2. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Én egy kínai boltban ismertem meg egy kínai srácot, nagyon aranyos, a családja is. Nem vettem észre hogy bármiben is annyival másabbak lennének mint a magyarok. Legfeljebb jobbak, kedvesebbek, megértőbbek. Már nem járunk együtt, de ez csak az én hibám, mert elköltöztem és lusta lennék oda járni állandóan. Egyébként szoktam még ázsiaiakkal találkozni animeconon is. Viszont nagyon válogatósak, gondolom mert megtehetik, sok magyar csaj van oda értük.
2011. máj. 3. 00:35
 13/15 anonim válasza:
én tudnék egyet ha érdekel!
2011. júl. 6. 17:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: hallgatlak! :3
2011. júl. 31. 21:41
 15/15 anonim válasza:
Tudnék segíteni!
2011. aug. 3. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!