Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lenne érdemes kezdeményezni megint?
Hónapokkal ezelőtt megismertem egy lányt akivel közös 'szimpátia' alakult ki, minden téren. Elhívtam randira de vonakodott mert volt barátja. Kb. 1 hónapja ismét összefutottunk egy közös barátunk buliján ahol szemeztünk igencsak hosszan. (nekem akkor volt vkim, de vége lett) A kérdésem: Írjak neki egy levelet (ha igen, akko ti hogy fogalmaznátok meg, tekintettel arra hogy egyszer a barátja miatt visszautasított). Vagy véletlenül fussak vele össze?- ami nehezen megoldható. 20f
Köszönöm előre a válaszokat.
Talán ilyet:
"Emlékszel arra a bulira "Kis Józsinál" és nagyon jól éreztem magam és nem tudtam nem észrevenni hogy te is
Nagyon tetszel nekem és szeretnék sűrűbben találkozni veled
"csak" azért írtam ennyire sokára mert nem tudtam hogy tudnék veled kapcsolatot létesíteni
Remélem nem vetted tolakodásnak "
Vagy vmi hasonlóra gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!