Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valakinek tapasztala a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztala a szextali.hu oldallal? Valóságos vagy csak 1-2 ember irányítja az emberkéket olyan helyekre, ahonnan nem jönnek vissza? Kíváncsi lennék véleményyekre, tapasztalatokra

Figyelt kérdés
elég gyanus,mert kaptam sms-eket ugyan olyan kezdő szöveggel,meg helyesírási hibákkal...érdekelne a dolog,csak félek hogy átverés,meg ki tudja mi lenne ott?
2011. máj. 2. 08:38
1 2
 11/16 anonim válasza:

A létező legnagyobb kamu. KERÜLJÉTEK MINÉL MESZZEBB!!!!

Engem már beszopatott....

2012. márc. 12. 02:09
 12/16 szaztizenegy válasza:

Átverés az egész, arra játszanak, hogy minél több emelt díjas SMS-t küldj el. Az SMS egy központba megy, ahol operátorok válaszolnak rá, és csalogatnak egyre beljebb az erdőbe.

A hirdetők nem valósak, a fényképek is a netről összebogarászott képek.

2012. jún. 4. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudtok esetleg egy olyan oldalt mondani, ami ilyesmi dolgokkal foglalkozik és nem kamu?
2013. márc. 26. 13:26
 14/16 anonim válasza:
Sziasztok! Ez egész egy nagy átverés, ez az oldal, meg a szexkapcsolat.hu is! Én vagyok a hülye, mert későn lett gyanús,hogy mindenki(3lány)azonnal válaszol és nagyon érdeklődő. Hiába erőltettem, hogy ne itt beszéljünk, mindenféle kifogást kitaláltak. Próbálnak minél több SMS-t kiszedni belőled. Gondoltam feladom, itt a vége. Aztán még írogattak, én nem válaszoltam és abba is hagyták. Nekem 20ezrem bánta. ELKERÜLNI, ÁTVERÉS!
2013. máj. 19. 14:47
 15/16 nwtraders válasza:
Igen van tapasztalatom, ahogy itt olvasom a dolgokat egy közmondással élve, mely idevágó: "Ahol sz@r van ott veréb is akad..
2013. okt. 30. 02:57
 16/16 anonim válasza:
A szextali es az osszes oldal ami ilyennel foglalkozik atveres. Operatorok valaszolnak nektek. MINDIG. Nincs kivetel. A tarsalgas menete: irsz smst valaszol az operator, elhiteti veled hogy szexet akar, majd randit beszel meg veled. 1 het mulva lemondja a randit, de mindig megigeri hogy ujra tali lesz, de ezt is lemondja. Ez igy megy mig meg nem unja a kliens.
2014. jún. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!