Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, hogy 2 ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy 2 ember egymásank lett teremtve?

Figyelt kérdés
És ha van, akkor akármi is a jelenlegi helyzet, elöbb vagy útobb együtt lesznek?
2011. máj. 1. 22:11
1 2
 11/17 hümi ***** válasza:
ha a sors úgy akarja meg persze az a 2 emberke is akkor igen :D
2011. máj. 1. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy két ember nagyon illik egymáshoz, olyan is, hogy sokszor összehozza őket az élet, de olyan nincs, hogy mindenképpen, bármi is történjen, sorsszerűen egymásra találjanak és boldogan éljenek, amíg meg nem halnak.

Egy nagyon jól induló kapcsolatot is el lehet rontani végleg, sajnos.

2011. máj. 1. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:

UTolsónak igaza van...attól hogy a sors hozta őket össze,még nem jelenti azt hogy őket már semmi sem választhatja szét.

Bár az tény hogy tapasztalatból mondom ha a sors nem szól közbe akkor én a mostani barátommal szinte biztos hogy nem jöttem volna össze.DE ez hosszú történet nem untatlak kérdező...csak most döbbenek rá,hogy mennyi jel volt,amit nem vettünk észre...

2011. máj. 1. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:
tegnap 23:13 plé milyen jelek?
2011. máj. 2. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:
én is hinni szeretnék,hogy így van,és majd együtt leszünk!
2011. máj. 2. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:
én vaok aki irta a tapasztalatot.. azért irtam mert nekem akkor jott a barátnom amikor egy kicsit se számitottam volna rá.. nagyon sok a kozos dolog koztunk, else hinnéd menyi minden és imádjuk egymást, megértjuk egymást :)
2011. máj. 2. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:

"tegnap 23:13 plé milyen jelek?"

23:13 vagyok.

pl.: csak babona vagy ki tudja, a hullócsillagtól amit nyáron láttam, kívántam egy rendes stb... férfit karácsonyig, mily meglepő hogy még nem találkoztunk SOHA előtte ,mégis szentestén jelentette ki hogy szeret...és én ebben nem befolyásoltam... még sok más dolog van ,de ezek maradjanak az Ő és Én titkaim...

2011. máj. 3. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!