Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan mint a filmekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan mint a filmekben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már pár éve ismerek.Mindig is "öltük" egymást.Állandóan beszólogattunk egymásnak, ha valahol találkoztunk akkor "úristen te is itt vagy?" mindig elhangzott.de nem kimondottan utáltuk egymást.Most viszont egy jóideje úgy vagyok hogy lehet töbet érzek iránta mint barátságot.És az hogy mindig oltogattuk egymást és beszólogatott nekem ez még vonzobbá teszi számomra.Többiek azt mondták hogy szerintük én is bejövök a lánynak.Mostanában sokat irunk msnen is és már nem csesztettjük egymást hanem jól elbeszélgetünk. Lehetséges az hogy "ősi ellenségekből" szerelem legyen??
2011. ápr. 30. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az élet nem olyan mint a filmekben!

Nem végződik minden "Happy End" el! Nem Hollywoodban élünk! :)

2011. ápr. 30. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Most mondok egy példát a saját környezetemből. Volt egy lány, meg egy fiú, akik egyszerűen nem bírták elviselni egymás jelenlétét, annyira utálták egymást. Ha az egyik elment a buliba, ahol ott volt a másik, egyikőjük hazament. Állandóan veszekedtek, szidták egymást. Aztán egy szép napon mind a kettő rájött, hogy már nem utálják egymást, hanem szerelmesek. Azóta is együtt vannak, és házasok.
2011. ápr. 30. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet
2011. ápr. 30. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem lehetséges.. esély van rá...

próbáld meg.

15.l

2011. ápr. 30. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
meg is próbálom:)
2011. ápr. 30. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Van rá esély... :D

Happy End?! Haggyuk már... xDD (Friss ellenpélda: Álomháború) :DD

Sok sikert, am. sztem azért csesztet, mert bejössz neki... :D

2011. ápr. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!