Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csúnya fiúknak van 'joguk'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya fiúknak van 'joguk' odamenni a lányokhoz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 18:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Osztályban könnyebb, mert ha elsőre csúnyának is találod, a hónapok/évek során megismered a belső tulajdonságait is, ezáltal megváltozhat róla a véleményed. Én viszont már túl vagyok a sulin, és a legtöbb helyen ilyen "hagyjál már békén" típusú reakciókat váltottam ki a lányokból.
2011. ápr. 30. 19:17
 12/24 anonim válasza:
49%

de bolond vagy:)már mért utálnák a lányok a csúnya fiúkat??

Amúgy meg kinek mi a csúnya.Van akinek csúnya valaki,de valaki másnak ő a leghelyesebb.És igen van joguk oda menni a lányhoz.Mért ne lenne? De sokkal jobban számít hogy normális legyen a fiú,ne legyen egy bunkó kis menő fiú akinek bandába van nagy pofája,meg cigizik,meg minden hétvégén leissza magát,és részegen meg beszívva azt se tudja kivel mit csinál.Az ilyeneket utálom,de sajna a többség ilyen.Nagyon ritka aki normális.Hát nekem ez a véleményem. 18/L

2011. ápr. 30. 19:18
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
nyugi, a lányok nem utálják a csúnya fiúkat, pusztán csak semlegesek velük. próbálkozni persze mindig lehet...
2011. ápr. 30. 19:21
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mit mondok erre, nekem személy szerint az rosszabbul esne ha kiderülne hogy lehetett volna valami csak nem mertem megpróbálni, mint az hogy ha elutasítanak.
2011. ápr. 30. 19:26
 15/24 anonim válasza:
49%
miért ne? nem minden lánynak a külső a fontos, pl nekem egy pasim volt az a tipikus szép fiú, sexy,menő, kékszem, szőkehaj, izmos test stb, és annyira hülye, buta, udvariatlan volt, hogy egy hét után ki is dobtam, átlagnál szebb lány vagyok még se külső alapján ítélek, hanem stílus, egyéniség, humor, udvariasság stb. amit fontosnak tartok, szerintem nyugodtan menj oda bárkihez aki tetszik max. nem viszonozza...
2011. ápr. 30. 19:34
 16/24 anonim válasza:

Hát persze, h van! Mért a csúnya lányoknak nincsen?XD

Am is a "csúnyaság" nézet kérdése. Én sosem vok megelégedve magammal, és még is sokan szépnek látnak.

Ha küldesz 1 fényképet magadról a címemre: the.white.snake@citromail.hu

akkor lehet, h tok adni tanácsokat, h mit kezdj magaddal.

2011. ápr. 30. 19:47
 17/24 A kérdező kommentje:

Lányok, és biztos hogy nem úgy vagytok ezzel, hogy:

"Ja persze, próbálkozz nyugodtan ... csak ne nálam"

?

2011. ápr. 30. 19:53
 18/24 anonim ***** válasza:
36%

Mi az, hogy JOGUK? Mert egy tetves, ostoba, pláza ribanc talán felsőbb rendű lenne?

Az meg nagyon relatív, hogy ki a csúnya, mert minden emberen van legalább 5 olyan dolog, amit a szemére lehet vetni már az első ránézésre pl. idétlen vastag ajkak, összenőtt szemöldök, elszinezött fogak stb.

Nincs olyan, hogy csúnya, csak ostoba, felszínes, válogatós emberek, akik jobbnak hiszik magukat.

2011. ápr. 30. 19:59
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy ez a fajta hozzáállás, amit itt levágsz (meg a többi hasonszőrű) elég ahhoz, hogy az embernek 3 perc alatt elege legyen belőled. Tovább kéne látni a felszínnél.
2011. ápr. 30. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
25%
Kérdezd meg egy jogvédőt. Ilyen mérdést......:)
2011. ápr. 30. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!