Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen filmet ajánlanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A barátnőm itt lesz nálam a hétvégén és szeretnék vele megnézni egy jó filmet. Tudnátok ajánlani valamit? Esetleg olyat ami már be is vált valakinél... :) Köszönöm!
2011. ápr. 30. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen fajta filmre gondoltál? Vígjáték, horror, krimi, családi film? Miket szeret a barátnőd?
2011. ápr. 30. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy ez lesz a 2. "randink" mivel messze lakunk egymástól és csak hétvégente tudunk találkozni. Tehát még nem igazán tudom, hogy milyen filmeket szeret... Szerintem valami jó kis vígjáték biztosan jó lenne.
2011. ápr. 30. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:

nézesd meg vele a 40 első randit,és jegyezd meg film közben,h a gyerek a filmben is olyan kitartó mint te.

ez tuti jó pont báttya!!!!

24/ff

2011. ápr. 30. 10:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézzetek Rocco Siffredi filmet. Mondhatod, hogy a te is olyan kitartó vagy mint Rocco. Tuti jó pont Barátom!
2011. ápr. 30. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Cannibal Holocaust : [link]

főleg ha szereti az állatokat, mert akkor garantált, hogy becsukja a szemét és belédtemeti az arcát :))) olyankor lehet átölelni, nyugtatgatni, hogy nincs semmi baj babám

2011. ápr. 30. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:

1.Csak szexre kellesz

2.Kellékfeleség

3.Horrorra akadva 1,2,3,4(asszem 4része van)

4.Másnaposok 1,2

5.High Scool Musical(de gondolom ilyet nem akartok)

6.Gagyi mami 1,2,3

2011. ápr. 30. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Thrillert, vagy horrort célszerű nézni.Olyat ahol komoly parázás van, és semmi esetre sem vígjátékot. Én a Cell című Jennifer Lopez filmet ajánlanám, remek hátborzongató thriller kicsit Inception beütéssel.
2011. ápr. 30. 12:28
 8/9 anonim válasza:

Ha egy csajjal filmet nézel, az horror legyen eleinte mindig. Gondolj csak bele van egy vígjáték talán nevettek rajta de csak ennyi nézitek tovább. De egy horrornál ha ijesztő jelent van beléd bújik, ölelget stb. és onnantól te vagy a férfi aki megvédi a szegény kicsi lány.

Itt van egy pár film amitől a csajok parázni szoktak(te nem biztos, hogy fogsz):

Paranormal Activity

Átok 2

Mártírok

Halálos Hallgatás

most kb ennyi jutott szembe. de rá is kereshetsz.

2011. ápr. 30. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
egy hete nálam aludt a barátnőm és vele is filmeztünk. Csak ő olyan romantikus film rajongó . És háát letöltöttem neki egy ilyen filmet : Séta a múltba . azt néztük meg , elég jó volt még nekem is tetszett ,sőt rég láttam ilyen jó filmet, csak nagyon szomorú film :SS És a film végén odabujt hozzám és 15 percig csak ölelkeztünk ,és mondta h remélem velünk nem lesz ilyen az élet.
2011. ápr. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!