Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy passzív lány ne reméljen semmit?
"Értem, csak rengeteg férfi azt hiszi, hogy ez a lány részéről csak játék. Ez a "ne kapj meg könnyen és neked is jobb lesz" szituáció. Holott eszem ágában nincs hülyíteni őket, csak én nem bírok értük teperni... Én jobban tartok tőlük, mint ők a visszautasítástól.
"
Összetenném a két kezemet, ha bárki azok közül a lányok közül, akikre eddig hajtottam, ilyen lett volna... De sajnos a lányok többsége nem ilyen.
Ezzel a fajta mentalitással az a gond, hogy a férfiak zöme, jómagam is. Akkor szeret kezdeményezni, ha észrevesz a nőben valamilyen gesztust, szemkontaktus, összenézés, valami, ami a másodperc törtrészéig tart, mégis érződik, hogy a másik világa nyitott lehet a számomra.
Ha nem kommunikálsz senki felé ilyesfajta nyitottságot, maradnak az úthenger férfiak. Van egy-két ilyen cimborám. Azért úthengerek, mert a legutolsó nőhöz is odamennek, mindenkihez. Az étteremben is, ha beülünk valamit meginni, minden asztalhoz odamennek próbálkozni, minden visszautasítás lepereg róluk, csak egy fontos nekik, hogy meglegyen az aznapi parti.
Szóval legnagyobb valószínűség szerint, ezzel a mentalitással ezek a férfiak kerülnek majd a közeledbe, ami alapján egy valótlan képet fogsz kivetíteni az összes(ettől az egy százaléktól eltérő) normális férfira.
Tehát mindenképp javaslom, hogy érzékeltesd valamilyen módon azokkal, akik szimpatikusak Neked, valamilyen módon bátorítsd őket a feléd való lépésben.
Egy őszinte, nyílt szemkontaktus, alapja lehet egy jó beszélgetésnek, majd egy találkozásnak...
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:19
Utsonak igaza van! Ha nem leszel nyitottabb, csak veszithetsz...
Én megszólítottam már olyan lányt, aki később elmesélte, szinte senki nem kezdeményez nála. Pedig csinos, értelmes.
Sokan írják, hogy alapból nyitottabbnak kellene lenned, jelezned kéne. Sokan meg sírnak, hogy a lányoknak csak a külső fontos.
Ha valakinek tetszel, akkor az előbb-utóbb meg fog szólítani. Ha nem tudom megnyitni a lányt, nem lesz közvetlenebb, akkor gond van. De lehet látni, ha kezd lazább lenni a társaságomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!