Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Benne lennétek egy románcban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek egy románcban a szomszéddal?

Figyelt kérdés
Igazán furcsa helyzetbe kerültem, mert a szomszéd srác nyilvánvalóan beindult rám, elvagyunk, sokat beszélgetünk, én szoktam átjárni, mert én jobban átjárhatok, mint ő.. Én 18 leszek, a srác meg 27 éves.. Van egy másfajta dobókockája, olyanok vannak rajta, mint 'csókolj meg', stb. Egész este azzal dobott, fel is olvasta az eredményt, mikor felálltam, hogy hazamenjek, dobott még egyszer, közölte: 'csókolj meg'. vigyorogtunk egymásra, kérdi, nem félek-e tőle? mondom, miért félnék? ő: 'nem félek a végkimeneteltől?' nem válaszoltam erre, végül nem volt csók, pedig közelebb jött, és újra, de kibújtam a karja alatt, korainak éreztem akkor. Akkor este valamijét is megnéztem, vissza akarta venni, és viccesen elkezdtünk birkózni, földre is kerültem, de jó volt nagyon :D mikor lementem, anyja mondja: 'azt hitte leszakad az emelet' :D Meg volt vacsorázás nálunk, összejött a két család, és egész este az asztal alatt a lábfejem simogatta a lábával, mikor kimentünk mindannyian, akkor hozzám ért, karomat megsimogatta, és vigyorogtunk egymásra. Nem tudom, mennyire lenne jó/rossz, ha lenne mondjuk csók.. Vagy ne kockáztassak inkább? Mit akarhat egyáltalán? Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 29. 20:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
persze... :D
2011. máj. 16. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!