Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartom b. zisnak azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartom b. zisnak azt, ha egy pasi szeret egy lányt és fontos neki?

Figyelt kérdés

B.zisnak tartom, ha egy pasi szeret egy lányt, és fontos neki, torodik vele és érdekli a véleménye. Tudom, hogy ez egy kicsit beteges dolog, de nem tehetek róla.

A romantikát ki nem állhatom, az is b.zis nekem. Nemtudom, hogyan változtassak a nézopontomon, de ez nálam egy komoly probléma, és valószínuleg így soha nem lesz normális pasim.

2009. márc. 7. 03:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy!
2010. ápr. 11. 16:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, veled akkor nincs gond ha olyan pasit akarsz aki minden nap pofánver, állandóan megcsal, bunkó, robotoltat, és semmibe vesz csak arra vagy jó neki hogy kielégítsd. Ha meg normálisat akarsz akkor tényleg gond van ! Keress fel egy pszichológust.

Amúgy nem értem hogy miért van az hogy egy fiú már jóformán semmit nem csinálhat (nem negatív vagy más gondolkodású értelembe) mert egyből leb.zizzák, hasonlóan hozzád, mert már az is baj ha egy fiú kedves vagy törődő. Nem bántásnak monmdom, de egy fiú nem attól fiú hogy bunkó tapló paraszt, alkoholozik, nem törődik semmivel. Azért gondold át.:)

2010. szept. 2. 18:12
 23/24 anonim válasza:
ASDASDASDASDASDASDASD
2011. júl. 21. 22:07
 24/24 anonim válasza:
Lehet hogy leszbi vagy, de tényleg..
2011. aug. 9. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!