Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Romantikus pasik nincsenek?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus pasik nincsenek?! (Vagy csak én nem ismerek ilyet?! )

Figyelt kérdés

Nekem a ,,régi típusú" pasik jönnek be, akik udvariasak és nem akarnak kb. 2hét után ágynak dönteni, virágot adnak, kedveskednek stb stb. (kisebb meglepikre gondolok)

Soha nem voltam még romantikus (gyertyafényes) vacsorán és ez nekem annyira hiányzik :S (Velem van a baj?!?!)

Nem ismerek egy ilyen fiút sem, pedig ilyenre vágyok már mióta. :S

20/L

2011. ápr. 28. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hát az tuti, hogy kevés van, én pl. nem tekintek magamra romantikusnak, csak néha érzékenynek.
2011. ápr. 28. 16:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Mit nem bír tovább? Ezt nem értem?
2011. ápr. 28. 16:35
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy legyen egy szuper kinézetű pasi. Beérem egy átlagossal. Nem a külső a legfontosabb. Na jó, magamon fontos de másokon nem tartom olyan fontosnak. A külső a nőknél fontos, a pasiknál nem. Szerintem.
2011. ápr. 28. 16:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Márpedig ha nem a külső lenne neked a legfontosabb, akkor találtál volna már olyan pasit, aki belsőre megfelel. Sztem térj vissza a témára akkor, amikor már tudod, hogy valójában mit akarsz!
2011. ápr. 28. 16:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Nos én ilyennek tartom magam :D De az ilyesmiért szerintem a nőnek is tennie kell, minden nő mást hoz ki ugyanabból a pasiból. Ez fordítva szerintem kevésbé igaz. Bár bizonyos esetekben az is elég lehet, ha a csaj bitang jól néz ki :D
2011. ápr. 28. 16:47
 26/29 anonim ***** válasza:

De vannak,a barátom is pont ilyen,mint amilyet leírtál. =)

Csak járj nyitott szemmel és tanulj meg várni! =)

2011. ápr. 28. 17:06
 27/29 anonim ***** válasza:
írj egy e-mailt itt vagyok:) én elég romantikus vagyok valahol már tulságosan is azt mondta előző barátnőm...
2011. ápr. 28. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sokan vannak, de mivel nem ez kell a nőknek, ezért ők is kénytelenek tahóként viselkedni.
2011. ápr. 28. 18:15
 29/29 anonim ***** válasza:
addig kellene amíg nem kaptad meg! azután rutinból összetörnéd a szívét...
2011. ápr. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!