Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus pasik nincsenek?! (Vagy csak én nem ismerek ilyet?! )
Nekem a ,,régi típusú" pasik jönnek be, akik udvariasak és nem akarnak kb. 2hét után ágynak dönteni, virágot adnak, kedveskednek stb stb. (kisebb meglepikre gondolok)
Soha nem voltam még romantikus (gyertyafényes) vacsorán és ez nekem annyira hiányzik :S (Velem van a baj?!?!)
Nem ismerek egy ilyen fiút sem, pedig ilyenre vágyok már mióta. :S
20/L
Az aki te lefestettél az vagy kihalt vagy b*uzi lett...
Én nem tartom magam romantikusnak de mindig kedveskedek a páromnak és igyekszem mindig a kedvében járni, hogy minden nap mosolyogjon.
De mint férfi minden második másodpercben a sexre gondolok és törekszem a kivitelezésre.
Szóval a s*ex és a figyelmesség "romantika" nem zárja ki egymást
16.15. Az első soron jót nevettem :-))
Amúgy meg itt vagyok,csak sajna már egy kicsit öreg :-)
29f
Szerintem egyszer nézd végig jobban az ismerőseidet. Én egyébként nem akarok nagyképűnek tűnni, de szerintem én ilyen vagyok amit te leírtál, viszont egy lány ismerősöm pont azt mondta rám , hogy TÚL rendes fiú vagyok... Na akkor wattamadafaka van...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!