Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval megyek egy buliba, de van itt egy kis gond, a lényeg lent (? )
lesz egy buli, ott lesz a leányzó lány, kb 1-2 hete ismerem, minden nap beszélünk msnen, plusz smsezni is szoktunk minden nap, nekem nagyon bejön, remélem énis neki :D de erről meg kéne bizonyosodnom, és nem tudom mit csináljak... a buliba nemfog inni, mert nem iszik csak nagyon ritkán, és megmondta hogy most nem fog. én minimálisat szerintem fogok inni, de valahogy közelebb kéne hozzá kerülni a buli alatt, hogy ne csak barátok legyünk.. szóval csók... vagy valami ilyesmi lehetséges ez? és ha igen akkor szerintetek hogyan? vagy még korai lenne?
persze nem nagyon van ilyen gondom soha, de ez a lány rettenetesen megfogott kívül belül.. nem akarom elrontani
17f
Ital kinálás, de tényleg ne sokat, egy korty is jó, csak oldja a feszültséget, valamint ahogy már előbb mondták,csak rá koncentrálj, és minden jön magától :)
Nem muszáj megcsókolni, az is jó ha tánc közben egy kicsit egymáshoz simultok, esetleg majd haza kíséred, stb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!