Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 33. héten vagyok és a...

A 33. héten vagyok és a kenetben amit a doki levett talált gombát meg még valamit (ezt nem tudom pontosan mi volt) a lényeg, hogy azt mondta nincs gond csak ezt kezelni kell. Kinek javasoltak hasonló kúpokat?

Figyelt kérdés
Kétféle hüvelykúpot is javasolt Betadin, és (ezt lehet, hogy nem helyesen írom) Dinoperovil, és napi 3x1 Amoxicilint kell szednem. Szeretném olyanok véleményét kérni, akik ismerik ezt a két hüvelykúpot, és akiknek voltak hasonló problémái terhesség alatt!?
2010. jan. 12. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
betadint használtam, semmit sem ér. Canesten combi megszabadított egy hét alatt a gombától.
2010. jan. 12. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is kenetnél talált egy kis gombát...nem streptococcus....klion kúpot kaptam rá, 6 kezelés volt és panaszmentes vagyok, nekem ez segített. (nekem viszketett is, így tudtam, hogy tuti gombám van, még mielőtt megjött volna a kenet eredménye)

nyugi kúppal ki lehet kezelni, szülésre kell vinni a kenet eredményét, így látni fogják, hogy ez volt neked.

2010. jan. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!