Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök egy srácnak és ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök egy srácnak és ő is nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek én valószínűleg bejövök és számomra sem közömbös. (2 oszt.társam is ezt mondta és én is így érzem). Egy suliba járok vele, és táncon is egy csoportban vagyunk. Táncon általában mindig hozzám jön elsőként párnak és a legtöbbet velem táncol. Közben érzem felőle a jeleket, mélyen a szemembe néz, rám mosolyog, de 1-2 szón kívül nem mond nekem semmit, igaz én sem igazán szólok hozzá. Na ez így megy már kb. 2 hónapja, hetente 1x talizunk és ennyi. Suliban sem keres meg, ami azért kicsit furcsa, mert sztem ha akar vmit tőlem, akkor neki kell(ene) kezdeményezni, mégis csak ő a fiú, vagy mi. A srác tök normális, de kicsit talán félénk, amilyen én is vagyok. Szerintetek mit tegyek? Várjak még, hátha megkeres, vagy kezdeményezzek inkább én, írjak neki mailt vagy keressem meg személyesen? Amúgy már 3x vagy 4x majdnem szemtől szemben megkérdeztem tőle, hogy most mi van, de aztán valahogy vagy nem volt rá megfelelő alkalom, vagy elment a bátorságom. Értelmes tanácsokat várok, az idióták kíméljenek meg.
2011. ápr. 27. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindketten félénkek vagytok. Egyértelmű az elmondottakból a kölcsönös vonzalom. Szerintem ha ő nem, hát kezdeményezz te. Akár szóban, akár személyesen. Másképpen lehet, hogy elhalasztotok egy nagy szerelmet. Sok sikert.
2011. ápr. 27. 15:42
 2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval. :) Kezdeményezz. Néha félénkek lehetnek a fiúk is.
2011. ápr. 27. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, akkor erőt gyűjtök és valahogyan megpróbálok vele kapcsolatba kerülni. Amúgy nem lesz könnyű, mert már nincs több közös óránk, szóval csak a suli marad, vagy a net.
2011. ápr. 27. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
tánc közben kérdezősködj tőle ezt azt. ismerkedj. talán akk ő is bátrabb lesz. : )
2011. ápr. 27. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam mondani, ismerkedj, kérdezősködj,legyél nyílt. Oldani fogja a feszültséget. Megismeritek egymást, a téma miatt meg ne aggódj, az elmondottak alapján bár miről tudni fogtok beszélni. :)
2011. ápr. 27. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lesz már több tánc, úgyhogy ezt a lehetőséget már buktam. :(
2011. ápr. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!