Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős randi. Legyen folytatás? Bővebben lent.34. f.
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok akkor,ha közömbös számotokra az illető? Tudtam vele beszélgetni,de kb ennyi..2011. ápr. 27. 11:29
1/6 anonim válasza:
Első randin egyetlen dolgok lehet és kell eldönteni: akarsz-e második randit, meg akarod-e ismerni jobban a másikat. Ha kíváncsi vagy rá, akkor legyen második. Ha nem, akkor ne legyen, de lehet, hogy akkor lemaradsz valamiről, ami még jó is lehetne, ha túl hamar ítélsz.
Második, harmadik, negyedik, ötödik randin is nagyjából ez a feladat.
3/6 anonim válasza:
Egyedül is maradnál, ilyen hozzáállással.
(És ez nem azt jelenti, hogy bármilyen bányarémmel be kéne érned.)
4/6 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, én úgy vagyok vele, hogy nem szerelem első látásra típusú randit várok a találkozótól. Ha úgy érzed találtatok közös témát, jól elbeszélgettetek, akkor adj még egy esélyt, de ezt neked kell eldöntened.39/N
5/6 anonim válasza:
Túl rengeteg randin, és néhány kapcsolaton, azt gondolom, hogy ha nem is szerelmet, de valami vonzódást már kell érezni az első találkozáskor is. Ha valaki közömbös volt, hiába volt kedves, értelmes, korrekt külsejű, másodszorra nem volt értelme találkozni. Valaminek már elsőre "ütnie" kell, vagy a szövegének, vagy a külsejének, vagy akárminek, de kell hogy legyen egy tényező, ami megmozgat ahhoz, hogy legyen értelme folytatni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából van olyan,hogy valaki már első pillantásra is bejön,pedig nem feltétlen a legszebb,de nem is tudom miért. Szerintem az,hogy valaki később tetszik meg a másiknak nem annyira igaz,max nem veszi észre,mert nem őt figyeli..
,persze nem tudom,mert nekem még nem volt ilyenben részem.
2011. ápr. 29. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!