Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi oszt. Társ - cikis lenne ráírni facebookon? 17/L
-szia mizu van veled rég láttalak nincs kedved találkozni? vagy osztálytalálkozot nem szervezünk?:D:D üljünk össze szervezzük meg együtt bennevagy?
-nem utáltam az osztályt
-óóó igen én is >( összeülünk kibeszélni őket?:D
Hát ez egy jó kérdés. Én is voltam hasonló helyzetben, de én nem mertem írni neki, mert úgy voltam vele hogy minek foglalkozzak egy évekkel ezelőtti fellángolással. (Na jó, ezt igazán valaki tanácsolta, én meg ezen elkezdtem gondolkozni, és meggyőztem magam hogy tényleg butaság őt megkeresni)
Na de én nem akarlak lebeszélni, ha mondjuk haverok voltatok akkor írj neki, vagy írj az egyik képéhez :D
Ha tudsz mit mondani AKKOR HAJRÁ. Egyébként meg az kicsit fura le lehet hogy ráírsz,
-Szia
-Szia
-....
de mondjuk ezen sincs mit parázni.
szerintem mindenképp írj, megkell próbálnod, én most az általános sulis osztálytársammal járok :D (pedig akkor nemis érdeklődtünk egymás iránt)
most nem egy suliba járunk, de valahogy mégis így alakult, szóval mit veszítesz? ha félsz a beégéstől, akkor öregen macskáid közt úgy halsz meg, hogy megbánod , hogy sose mertél élni/kockáztatni
szóval sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!