Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, szerelmes voltam belé, és még vagyok is, valamennyire.

Mikor elmondtam neki, akkor láthatóan örült, meg úgy tűnt, mintha ő is akarná.

Azonban kb. 1 hét után eléggé furcsa volt, majd elmondta, hogy másba szerelmes. Én mondtam neki, hogy jó, akkor hagyjuk egymást békén, el akarom felejteni, mert ez így nekem nem jó -gondolom érthető, miért.

Töröltem facebookról, msn-ről, mindenhonnan, de azóta (kb. hete) folyamatosan jelölget, meg sms-eket küld.

Miért csinálja ezt? Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő tudja, de nem akarja elmondani...

2011. ápr. 26. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert rájött hogy téged szeret... lehet hogy csak meg volt ijedve az elején, de te jól csináltad mert rádöbbent a csaj hogy mennyire hiányzol neki. Beszélj meg vele egy találkozót, hogy tisztázzátok a helyzetet.
2011. ápr. 26. 16:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom. Sajnos nem találkoztunk még élőben, így nehéz megmondani bármit is, sokszor akartam vele találkozni, de valamiért nem jött össze...

Aztán amikor letöröltem, pár napra rá, amikor elkezdett visszajelölni, meg smst küldeni, akkor beszéltem vele.

És akkor hasonló utalások, mint ezelőtt. Ezután pár nap csevej után megint közölte, hogy ő nem akar tőlem semmit, nem szerelmes belém, nem is lenne az, és jól el van azzal a másik fiúval, ő csak barátként akar engem.

Ekkor megint letöröltem, majd mondtam neki, hogy akkor oké, most már végleg hagyjon engem, de megint elkezdte ezt...

2011. ápr. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!