Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés után, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés után, mikor kerüljön sor az első randira?

Figyelt kérdés
Érdemes mindent megtudni róla, sokáig levelezgetni vagy jobb semmit sem tudni és inkább élőben megnézni?!
2009. márc. 6. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. olyan 2 hónapot szoktam várni. Szeretem megismerni előbb az illetőt vmennyire.
2009. márc. 6. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

ezt teljesen embere válogatja. Két kapcsolatom lett netes ismertségből, az elsőnél 2 és fél hónap után találkoztunk, a kapcsolat nem volt vmi szép és hosszútávú, a másodiknál nagyjából 2-3 hetet vártunk az első taliig, ami spontán jött, és azóta együtt vagyunk, ennek már 3 hónapja, és szeretjük egymást.

De ez sok mindentől függ. Volt már, h vkivel egy beszélgetés után találkoztam, és utána nem is beszéltünk többet, volt, akivel csak másfél évvel az első netes beszélgetés után, és azóta is az egyik legjobb barátom. Olyan is volt, akivel csak pár napig ismerkedtünk, azután sokszor összejárunk, és olyan is, akivel hónapokig húztuk a találkozást, és akkor láttam először és utoljára is... Mint mondtam, ezt teljesen embere válogatja.

Azért az jó, ha van egy képed róla, h mégis kit/mit vársz. És egyáltalán nem biztos, h minden találkozásból párkapcsolat lesz... (én már csak tudom, legalább 2 tucatnyi emberrel találkoztam már, de csak kettővel jöttem össze.)

2009. márc. 6. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ja és az utolsó hosszú írója 22/L :)
2009. márc. 6. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

én 14 éves lány vagyok én sokszor randiztam olyan fiuval akit neten ismertem meg:)

Az alényeg hogy tudjad hogy néz ki nehogy az legyen hogy máshoz mész oda:)

Amugy meg amikor meg beszélitek:)

2009. márc. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!