Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál 185cm magas,90 kilós csajjal?
Sjanálom de itt az a probléma hogy én egy lánytól a kapcsolatban azt szeretném ha az én kis csajom lenne akit fel tudok venni, játszadozni vele meg ilyenek. Szóval azt akarom hogy bebújjon a karjaim alá és ott összeguborodjon, na.
Az lehetetlen ha magasabb nálam a csaj. 90 kilót pedig kb 2 másodpercig tudok tartani. Nézzél svéd csávó után, hallom azok magasak. Vagy szerb. Legmasabb emberek szerbia és horvátország környékén élnek.
azért tisztázzuk már le a dolgokat!
Ez a lány 185 centi, ami elég magas. Ha erős csontú, akkor maximum 10 kiló túlsúly lehet rajta, az pedig nem olyan sok, főleg ha jól oszlik el.
Azért nem az átlag magassághoz kell viszonyítani.
én nem mert 174cm és 80kg vagyok,furán néznék ki melletted, de ismerek egy párt ahol a férfi 170cm 70 kg, feleség 180cm és legalább 100kg
és jól megvannak már 15éve :D
good luck
Nem. Magasság - 100. Ez egy elfogadott testsúly norma. A másik ilyen a BMI, és létezik testzsír % is. Ha a kérdező egy sportos nő, akkor egyáltalán nem túlsúlyos,de ha nem sportos, akkor sem valószínű. Aki ilyen magassággal születik,azt a természet általában szélesebb vállal és csípővel illetve erősebb testalkattal és izomtömeggel áldotta meg a sors. Túlsúlyos az, akinek a testzsírszázaléka nő esetében a tömeg 30%-át meghaladja. Ez a kérdezőnél nem valószínű.
Hihetetlen mennyire el vannak tévedve egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!