Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy partiarc mit akar egy visszafogott lánytól, aki nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
Mert szerintem semmi közös nincs bennünk.2011. ápr. 25. 10:39
1/8 anonim válasza:
Az ellentétek vonzalma, tapasztalatcsere.
2/8 anonim válasza:
haha . azt mondják az ellentétek vonzzák egymást ? vagy nem ezt mondják?: D nem tudom .
3/8 anonim válasza:
én is pont hasonló szituációba voltam, de megmondtam a srácnak, hogy túlságosan különbözünk,inkább hagyjuk az egészet.ő azt felelte rá, hogy tudja, de attól még megpróbálhattuk volna.
4/8 anonim válasza:
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást, és itt a vonzáson van a hangsúly. De hosszútávon nem valószínű hogy jól működik.
5/8 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy Te mit gondolsz a kis agyaddal.A lényeg,hogy ez a két ember úgyis összejön,ha a közös hullámhossz és vonzalom megvan.A többi nem számít,megoldható bármi.
Hozzátenném,hogy én elég visszafogott nő vagyok,mégis a vagányabb férfiak jönnek be,és általában azoknak tetszem ,azokkal gabalyodok össze (a vagányság alatt nem a nagyképű műmájer típust kell érteni).Nem érzem úgy,hogy ez akkora tragédia lenne.Alakult ki már ilyesmiből tartós kapcsolat is.
6/8 anonim válasza:
Azért az emberek kölcsönösen alakítgatják egymást. Lehet ez még sikeres párosítás is. Tudok rá példát: a sajátomat.
21/F 19/L
7/8 anonim válasza:
Fogadásból megdugni, bálkirálynőt faragni stb.
8/8 anonim válasza:
Lehet pont ez tetszik neki benned, mert elég sok particsajt látott már. Az biztos, hogy itt neki kell bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!