Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a síros lányokról?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
orálnál a könny is síkosít.
2011. ápr. 24. 23:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnak mit kezdeni vele.

Allitolag a noi konnyben van olyan feromon, ami tudat alatt undoritja a ferfiakat.

De most komolyan, szituacio fuggo szerintem, hogy a csaj csak hisztizik, vagy tenyleg valami komoly baja van. En epp lesz@rnam, ha csak fegyverkent hasznalna, akkor had bogjon.

2011. ápr. 24. 23:44
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha túl sokat sír egy csaj, s sokszor semmiért, az nem tetszik, de pl a barátnőm, aki nem síros fajta, mikor sír nekem valamiért (nem miattam), olyankor jön, hogy úgy öleljem, ahogy csak bírom, mert ilyenkor éreztetni, hogy én a legbelsőbb szférájába is betekinthetek. S ez valami csodálatos dolog.
2011. ápr. 24. 23:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos én elég sírós vagyok.. Heti 2-3-szor biztos sírok, de általában nem mások előtt teszem, hanem mikor egyedül vagyok. Néha azért sikerül társaságban is elsírnom magam, de az már jóval ritkábban van. Akinek nem tetszik, az ne ismerkedjen meg velem, ennyi.
2011. ápr. 24. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Én nagyon ritkán sírok, társaságban pedig gyerekkorom óta szerintem max. 1-2x fordult elő, mert gyűlölöm, ha néznek, és sajnálnak.

Viszont a múltkor elbőgtem magam, mert a rohadt gépem úgy felidegesített, hogy csapkodtam és bőgtem, anyámék meg az ajtóban álltak, és tányér méretű szemekkel néztek:D Azóta is röhögnek rajta:D

19/L

2011. ápr. 24. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, hany eves vagy?

Mert felnottkorban, ha ennyire nem tudod kordaban tartani az erzeseidet, hogy masok elotte ne sirj, az komoly mentalis problema. Persze tiniknel, a sok hormon miatt normalis.

2011. ápr. 24. 23:57
 7/11 A kérdező kommentje:
mér ha vki sokat sír annak milyen mentális betegsége van?
2011. ápr. 24. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Pl depresszio, lelkileg labilis, infantilis szemelyiseg.....

Nem normalis, ha egy felnott, egeszseges ember folyton bog.

2011. ápr. 25. 00:00
 9/11 anonim ***** válasza:
A sírós vagyok.. Valami problémám az biztos van, csak fogalmam sincs, hogy mi, egyszerűen jön és kész. Pszichológushoz meg nem szeretnék elmenni, elegem van már belőlük.
2011. ápr. 25. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Boldogok, a kik sírnak: mert ők megvígasztaltatnak.

Van oka amiatt sír és ezzel nincs semmi baj.

2011. ápr. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!