Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne féljek a kiszemelt sráctól?
Figyelt kérdés
Mindenkivel közvetlenül tudok beszélgetni általában mindenféle témában, de ha azzal a sráccal beszélgetek, aki tetszik is, egyszerűen nem megy. Nem tudok humoros lenni, nem pörög úgy az agyam, és aztán folyton azt érzem, hogy de béna vagyok. Remélem nem én vagyok az egyetlen ezzel. De mit tegyek, hogy ez változzon? A pasik ezt észreveszik, és ezért nem is kellek tovább nekik? Lehet ennek oka a tapasztalatlanságom a randizás terén? 18/L2011. ápr. 24. 22:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez természetes, hogy másként viselkedsz vele mint a többiekkel!!! Ne félj csak próbálj vele jól kijönni!!!
3/3 anonim válasza:
én is ugyanilyen helyzetben vagyok jelenleg.. Van egy srác aki tetszik/28 éves/.. és én is neki, de valahogy amikor beszélni kell meg ilyenek leblokkolok... és nem tudok mit tenni ez ellen... s szerintem lehet az oka a tapasztalatlanság.. de sok sikert neked azért...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!