Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kitartás vagy továbblépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartás vagy továbblépés?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek sosem mertem álmodni, hogy megtetszem. Főleg, hogy nagyon gazdag, és majdnem egy szőke herceg mása. A baj akkor az volt, hogy a közös barátunk (fiú) faggatott ki róla, hogy tetszik e nekem. Viszont tudtam, hogy ő is szerelmes belém, és kénytelen voltam azt válaszolni, hogy ez sosem fordulna meg a fejemben.A "szőke herceg" ezek után lemondott rólam. Nem mosolyog vissza, nem néz rám. Viszont én azután jöttem rá, hogy mennyire vonzz magához még így is. Elhatároztam, hogy én várok rá, és bármennyi idő is tellik el csak ő kell nekem. Sorban tűnnek fel mások, akiket viszont elutasítok emiatt. De talán már nem sokáig bírom, mert azért mégis jó ha van valaki melletted...
2011. ápr. 24. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem kitartás vagy továbblépés a kérdés itt. Az felesleges dolog, hogy csak vársz. Vagy kezdeményezz a srácnál, vagy lépj tovább, de azt írod, hogy nem akarsz mást. Akkor csak egy opció van: kezdeményezz.
2011. ápr. 24. 19:48
 2/5 anonim válasza:
Ha így elutasítottad szegény fiút(még ha csak közvetetten is), akkor nem tudom miért furcsálod, hogy elfordult tőled. Ha viszont tényleg annyira tetszik, akkor érdemes nyitnod felé. Érdeklődést mutatni. Flörtölgess vele...beszélgessetek...stb...
2011. ápr. 24. 19:49
 3/5 anonim válasza:
Ez azon kell hogy eldőljönk hogy neked mennyire fontos ez a srác... ha tényleg úgy érzed hogy érdemes akkor mond meg neki hogy csak azért mondtad azt a barátotoknak mert nem akartad megbántani és hogy mi is a helyzet.... az őszinteségnél nincs jobb....... bár ezt pont én mondom aki nem meri megmondai annak a srácnak akibe szerelmes hogy mit érez .... :$:S....... de nektek azért sok szerencsét :D
2011. ápr. 24. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Sosem volt bajom az ilyenekkel, de neki olyan barátai vannak, akik mindig a rosszba viszik bele. Pedig tudom, hogy ő nem ilyen, csak szerintem túlságosan befolyásolható. És értem nem változtatna a barátain, de ezt meg is értem.
2011. ápr. 24. 21:02
 5/5 anonim válasza:
akkor a barátain keresztül kell megfognod... haverkodj velük... ha egy társoságban vagytok érzékeltesd vele hogy számodra ő fontosabb mint a többi jelenlévő... de én akkor is az őszinteség mellett érvelek... ha látja rajtad hogy neked ez a dolog tényleg nagyon fontos és a barátaival is jóban vagy akkor valószínűleg már nem lesz nagy gond... de semmiféleképpen se add föl úgy hogy nem mondtad el neki az érzéseidet mert nagyon meg fogod bánni hogy úgy feladtad hogy még az se bizos hogy nem lett volna belőlle semmi..... de ez csak az én véleményem.... a te életed a te érzéseid a te döntéseid... ... :)
2011. ápr. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!