Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket vonzanak az egyenruhás fiúk?
Mennyire számít az, és mit gondoltok arról a fiúról aki egyenruhát hord? Vonzónak találjátok? Illetve számít-e, hogy melyik testület ruháját hordja?
Kort is írjatok legyetek szívesek.
Huh, ez a papi vonzódás nagyon meglepett, nem is gondoltam volna, hogy ilyen van. :) Az öltöny is érdekes, mert azt bárki hordhatja a munka során is, illetve a civil életben is. De mindenképpen elegánsabbá teszi az embert, az biztos.
Érdekes dolog ez, mert a hölgyekben általában tiszteletet, és szimpátiát vált ki. Az azonos nemű emberekben pedig már utálatot, és okoskodási hajlamot. Persze civilként ezek el is törlődnek.
De érdekelne az is, hogy a férfiakat mennyire vonzza, az egyenruhás hölgy? Személy szerint engem kimondottan taszít, pont a fegyelmezettség, és a férfias viselkedés miatt.
"Miért egy nő nem lehet másmilyen mint otthon főzőcskéző ősanya?"
Ezt melyik mondatomból sikerült leszűrnöd? Persze, hogy lehet más, nekem sem tetszik.
Most akkor lehet más vagy nem? Saját magad cáfolod. Ma már nem az őskorban vagyunk, mindenki csinálhat amit akar. Régen sem azért a nők voltak otthon mert ez volt a vágyuk, hanem mert nem volt joguk mást csinálni. Mostmár van. És hidd el, elég sok nőnek nem az a vágya hogy a háztartást vezesse egész életében...
Nekem a női egyenruha is tetszik, én meg például szoktam nyakkendőt felvenni az inghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!