Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira? (lényeg lent)
Figyelt kérdés
most ismertem meg... szerintem nagyon jól eltudunk beszélgetni msnen is meg élőbe is, msnen mindig csipkelődünk egymással, stb. valahogy el kéne hívnom randira csak nem tudom hogy tegyem... ilyen csajjal még sohase volt dolgom :D valahogy már most megfogott, így pár nap alatt... nem tudom hogy hívjam el... attól félek felfogok sülni :\2011. ápr. 23. 10:08
1/5 anonim 

válasza:

Nem frankón ugyanazt a lányt akarjuk randira hívni? :P
Amúgy fogalmam sincs, ha tudnám nem járnék ide.
Talán csak hívd el sétálni...
2/5 A kérdező kommentje:
hehe, csaknem :D
igen elhívni sétálni... de azt sem akarom hogy azt higgye csak egy barát akarok lenni a sor végén :\ tényleg tök tanácstalan vagyok, a csajt meglátom és konkrétan leblokkolok :D
2011. ápr. 23. 10:17
3/5 anonim 

válasza:

mond meg neki hogy tetszik neked, és hívd el valahova, ennyi. (am nyíltan közöld hogy randira hívod, és így tudni fogja h nem barátilag hívtad el)
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem írd meg neki, hogy szívesen találkoznál vele mert nincs partnered és ő bejön neked, de élőben biztosan leblokkol a beszélőkéd. Tudna segíteni?
Próbáld meg, hátha bejön.
5/5 anonim válasza:
Csak simán hívd el sétálni, de szerintem ne rohand le :) bókolj neki és aztán majd csak kapcsol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!