Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenek divatba jönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenek divatba jönni a normális, természetes lányok, nem?

Figyelt kérdés
mármint a túl kihívó, iszik, cigizik, drogozik, már nem szűz, buta, egész nap a plázában van cucc már kezd kikopni nem? mármint ahogy látom manapság mindenki a természetest akarja (ne legyen sminkelve, vagy csak egy kisit, ne vasalja a haját, stb), az okost, akivel lehet beszélgetni, az egyedit, stb...
2011. ápr. 22. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én kizárólag olyan lányok között keresek párt, mint amilyet te leírtál, csak az a gond, hogy szinte egytől-egyig nagyon félénkek, nehéz feléjük közeledni.
2011. ápr. 22. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehet benne vmi, mert sajnos szinte mindegyiknek van barátja :(
2011. ápr. 22. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
A természetes lányok meg olyan beképzeltek, meg ridegek, hogy már nekem fáj :D
2011. ápr. 22. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsó 3-nak: én "természetes" vagyok (bár ez tág fogalom), és mégsem vagyok sem félénk, sem beképzelt, és még barátom sincs.. szóval élő példa hogy létezik.. :)) és szerintem nem vagyok egyedül.. sőt! tutira nem. :)
2011. ápr. 22. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
na utolsó, debreceni vagy?:D
2011. ápr. 22. 18:33
 16/20 valaki a tömegből ***** válasza:
Énis inkáb egy átlagos lányal szeretném magm elképzelni, szerintem ez nem is kérdés főleg ha hoszútávra gondolkodok. Egy ilyen plázacica hogy gyereket nevelni? :D
2011. ápr. 22. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:

pasik és a csajok nagy része sajnos téleg nem tudja értékelni a "normálist" de hát nem vagyunk egyformák...;)

ha nekik ez a jó... tegyenek úgy.. :)

szerintem ez nagyon ember függő...

én nekem pl. a normális csajok jönnek be...

szóval nem cigizik...

nem drogozik... stb.

de öhm... attól még hogy szeret vásárolni nem kell elítélni... max ha télleg túlzásba viszi...

...igaz... olyannal eddig még nem találkoztam akinek be is jövök...

de majd csak találok...

biztos vagyok benne hogy te is meg találod a nagy őt...

szóval fel a fejjel...

nehéz rátalálni a normálisra tény. hisz aki minden nap.. plazába ide oda járkál a városban azt jobban észreveszed és nagyobb a valószínűség hogy találkozol vele... (vagy falu xD )

de biztos hogy várni érdemes... ;)

17/F

2011. ápr. 22. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Normális? Kinek mi a normális, engem speciel nem zavar ha a csaj cigizik, persze akkor szívjon minőségit és naponta ne 2 dobozzal vegyen.
2011. ápr. 23. 11:30
 19/20 anonim ***** válasza:
nem,nem vagyok debreceni :)
2011. ápr. 23. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem is szívesen közösülnek az ilyen lányokkal a fiatal fiúk. én is fiatal fiú vagyok és szívesen közösülök ilyen lányokkal. például abból a szempontból jók ezek a lányok h nem szoktak utána zaklatni hogy most mi lesz "velünk" stb. meg ezek általában jól néznek ki, és a többség tudja mi a szex. vagyis kb a fele:D
2011. ápr. 28. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!