Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz, vagy aranyos, hogyha egy srác csak úgy odamegy hozzátok utcán, vagy mekibe, és elkezd beszélgetni veletek, vagy elhív randira?
én ezt most szamócának irom ,de bárki kommentelheti::
te minek örülnél,mien szöveg vagy köszönés tetszene??csak mondjatok példát :D
Szerintem naon aranyos. bírom, ha egy srác nem gyáva, és nem nekem kell oda menni, kezdeményezni.jó pont, ha bátor. bár télleg függ attól, h hogy néz ki. mért, te h nézel ki?:D
14/L
Lehet, hogy jó fej meg aranyos...
Csak mikor többen vannak haverok és mást hoz előtérbe...., meg egyik el kezd poénkodni a másikkal, oda megy egy csajhoz, és bever 1 dumát neki: Szia. Nem tudnál adni egy kis aprót, mert a barátom szerelmes beléd és megígérte az anyukájának, hogy ha szerelmes lesz felhívja...
Egy kicsit vékony lehetsz. De így igazából nem naon tom elképzelni, h hogy nézhetsz ki. nem küldesz vagy linkelsz egy képet magadról?:D
(19:02 voltam):))
Hát vékonynak biztos, hogy vékony....
Csak viszonyítani kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!