Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon fontos! Miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos! Miért ilyen velem a csaj? 18F

Figyelt kérdés

Lassan fél éve ismerem,eddig 2x volt nálam,a második alkalommal lekaptam. De nem jött oda köszönni pl. a discoban,igaz én sem mentem oda,gondoltam magamban "Jön ha akar". Hát nem jött,nagyon jól elvolt a haverjaival,aztán rám írt hogy haragszom rá? Vagy miért vagyok ilyen? Mondtam neki hogy nem,énis hihetném ezt,mert ő sem írt rám,mindegy mit ír,csak írjon. Mondta hogy jó.. Azóta 2x rám írt. Olyan hűvös velem,a múltkor a discoban is csak annyira jött oda,hogy megkérdezze hogy a haveromnak van e csaja,mert a barátnőjének bejött. Akartam neki puszit adni,már nyomtam oda az arcom,de nem reagált rá,csak beszélt.

Most utál,vagy miért ilyen?

18F / 16L

2011. ápr. 20. 10:04
 1/9 Kingaa1 ***** válasza:
Hát ezt elk*rtad, nem kicsit, nagyon...
2011. ápr. 20. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valaki mondott rolad neki valami kiabranditot? Tudod, sokszor vannak ilyen rosszat akarok.

Vagy az is lehet, hogy ezzel vissza akar vagni azert, mert nem irtal ra.

2011. ápr. 20. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:

10:23 vagyok; ha tenyleg tetszik a lany, akkor irj ra te; ereztesd vele, hogy fontos neked, vagy egyszeruen kerdezz ra, hogy mit tettel, amiert igy viselkedik velem.

Ha meg nem tetszik a csaj, akkor hagyd!

2011. ápr. 20. 10:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy mondtak neki valamit rólam,mert soha semmi olyat nem csináltam,semmi balhé,semmi.
2011. ápr. 20. 10:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Tetszik,mert múltkor is nagyon néztem,próbáltam szemezni vele,de nem figyelt rám,csak pár mp-ig. :/

Megkérdeztem hogy mi baja van velem,azt mondta hogy semmi,meg hogy nem csináltam semmit.

2011. ápr. 20. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom, mi lehet a problema.

De komolyan, ha tetszik, akkor irj ra, beszelgessetek, keresd a tarsasagat. Amugy meg lehet, hogy csak valami csaladi priblemaja van; vagy legrosszabb esetben van neki valakije.

2011. ápr. 20. 15:01
 7/9 anonim válasza:
Csak kúrni akart :/
2011. ápr. 20. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem csak kúrni akart,közel sem olyan!!!

Szerintem lehet az volt a baja hogy nem kerestem.

2011. ápr. 20. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha azt várod h ő jöjjön oda hozzád...te vagy a férfi,tán neked kéne kezdeményezni
2011. ápr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!