Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajnak egy srác nem az esete akkor már semmi esély?
Figyelt kérdés
Haverom ráírt a csajra aki bejön a tudtom nélkül és bemásolta a beszélgetésüket.Annyi volt a lényeg h sejti h én vok a "titkos hódolója" és h nem vok az esete.Egy kicsit meglepett mert mosolygott is rám meg szemeztünk is, meg nézegetett. Annyit szeretnék csak tudni hogy akkor már semmi esély nincsen ha egy csajnak a srác nem jön be vagyis nem az esete vagy pedig van egy pici...
Minimális... Még akkor is ezer meg egy dologtól függ, ha az esete vagy, nem hogy ilyenkor.
2011. ápr. 19. 18:24
3/11 anonim válasza:
Hát nézd, minden előfordulhat:) Sokan csinálják, hogy finoman kitapasztalják, hogy a csajoknak milyen fiúk jönnek be pl. kinézetre, és akkor ők is megpróbálnak úgy kinézni, hogy majd akkor az adott lánynak bejönnek. Tudok ilyen esetről a környezetmben, hogy egy fiúnak így sikerült felszednie a lányt, de ez nem a leggyakoribb eset. Mivel, hogy nem ismerlek személyesen, azt tudom mondani, menjél oda hozzá, beszélgessetek, a csaj is ismerjen meg jobban, ha eddig nem voltatok sokat együtt, te is jobban meg tudod akkor esetleg ismerni az ízlését:) Én drukkolok mindenesetre;)
2011. ápr. 19. 18:25
4/11 napietus válasza:
vagy nem akarta a haverod orrára kötni, vagy az első kettőnek van igaza. abból, amit leírtál az előbbi is lehetséges. én sem válaszolnék őszintén egy ilyen kérdésre, mert nem akarnám egy harmadik személynek kiszolgáltatni magam.
2011. ápr. 19. 18:37
5/11 anonim válasza:
Van eselye, velem az volt, hogy egy olyan pasi lett eletem szerelme akirol valamikor, ugy gondoltam nem az esetem.
2011. ápr. 19. 18:38
6/11 anonim válasza:
Így van.
2011. ápr. 19. 18:41
7/11 anonim válasza:
Nézd fordítva.Egy pasinál van egy olyan lánynak esélye, aki nem az esete?
19L
2011. ápr. 19. 18:56
8/11 anonim válasza:
"Nézd fordítva.Egy pasinál van egy olyan lánynak esélye, aki nem az esete?"
Megdugni még így is jó lehet, ha hosszútávra már nem.
Amúgy a srácnak van esélye, ha közben sok pénzre tett szert, mondjuk örökölt valakitől, vagy szerencsejátékon nyert. Akkor még azok a csajok is állandóan körülötte fognak lógni, akik korábban elutasították. Persze ezt nem fogják bevallani.
2011. ápr. 19. 19:05
9/11 anonim válasza:
Támogatom az előttem szólókat! Először mindenképp közelebbről kell megismernetek egymást, beszélgessetek, érezzétek jól magatokat és ha a lány ígysem érez semmit, akkor egyszerűbb lesz elfelejteni, hiszen van még annyi csaj a világon!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!