Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már egy ideje tetszik nekem, de igazából csak látásból ismerem, nem beszéltünk még, csak köszönünk egymásnak.

Szombaton voltam discoban, és ott volt ő is. Néztük egymást, sokszor összeakadt a tekintetünk, de ennyi. Meg kint voltunk a disco előtt, ő is kijött egy haverjával aki már be volt rúgva, elkezdett ott a csávó ordibálni(a haverja), én elkezdtem rajta mosolyogni, a kiszemeltemen látszott hogy zavarba jött, rám mosolygott és mondta a csávónak, hogy "légyszi, ne égessél már..:$"

Amúgy szinte minden nap látom a fiút.

Szerintetek lehet valami? Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? mit tegyek?

16/L

2011. ápr. 18. 17:13
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A legjobb pasibarátom szerint levelet ne írjak, amíg nem vagyok biztos magamban..

de köszönöm azért a válaszokat. :))

2011. ápr. 20. 12:58
 22/24 anonim válasza:
Szerintem mikor látod , hogy egyedül van vagy a facebookon akkor beszélgess vele.Abban az estben ha négyszemközt vagytok kérdezd meg , hogy miket szeret mien témák érdeklik.ha látja , hogy tetszik neked és te evel meg tetted az első lépést.A második esetben ha a fészen van akkor beszéld meg vele hogy összefuthatnátok e dumálni.Remélem segítettem.Ha kell még segítség csak írj.És sok sikert !!
2011. ápr. 20. 21:53
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm széépen. :))))

fészen nem is láttam még, élőbe meg nem merek odamenni hozzá, vagyis nem tudom rászánni magam.. :$

hogy vegyem rá magam?D:

2011. ápr. 21. 12:35
 24/24 anonim válasza:

(előző)

szerintem vegyél erőt abból , hogy tetszik és gondolj arra , hogy bátor vagy és nem lesz semmi baj .=)

2011. ápr. 21. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!